LEDIG STILLING

Felt-supervisor:

Vi står nå foran den neste store utviklingsfasen for selskapet. De neste 2-3 år skal vi utvikle selskapet til å levere innovative løsninger som støtter opp under solid kompetanse. Vi søker derfor etter en erfaren Supervisor som vil kunne lede komplekse og større prosjekter i flere TT-lag.

Vedkommende vil ha et overordnet ansvar for sikkerhet, kvalitet og fremdrift. I tillegg vil personen være ansvarlig for at prosjektene er optimalt organisert ift. ressurser og kvalifikasjoner.

Supervisor’en vil tidvis også jobbe på kontoret og vil involveres i studier, tilbudsarbeid, metodeutvikling og prosjektering frem mot prosjektoppstart.

Vi søker etter kandidater med lang erfaring innen metodearbeid og prosjektering, og har erfaring fra tilsvarende arbeid. Som person må du være strukturert, proaktiv, endringsvillig og du besitter gode evner til å lede og ta beslutninger.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
Spennende stilling hvor din innsats er avgjørende for selskapets utvikling og suksess.
Et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver
En virksomhet som jobber systematisk med utvikling og forbedring

For spørsmål til stillingen ta kontakt med HR-rådgiver June Flage Larsen på telefon: 909 01 308, eller e-post: june.larsen@can.no

KONTAKT OSS

Om CAN:

CAN er en av Norges fremste aktører på gjennomføring av komplekse inspeksjons -og modifikasjonsprosjekt i områder med krevende tilkomst. Gjennom mer enn 25 år har vi utviklet metoder og spesialistkompetanse som gir oss fortrinn gjennom hele verdikjeden fra ferdigstillelse til fjerning av offshore installasjoner.Fra vårt hovedkontor i Stavanger planlegges alle prosjekter av våre erfarne og operativt orienterte ingeniører. Hos oss møter du en uformell omgangstone, stor arbeidsglede, utviklingsmuligheter og sikkerhet som grunnleggende arbeidsfaktor.